KULTURNÍ

SPOLEČENSKÉ

KONGRESOVÉ
CENTRUM

Pokud hledáte vhodné prostory pro pořádání eventů, konferencí, sympozií, kongresů, seminářů, školení, sněmů, mítinků, firemních dnů, nebo výstav, veletrhů, festivalů, technology days, workshopů, firemních večírků, plesů, koncertů, divadelních představení, soutěží a sportovních akcí?

Tak právě pro Vás je pardubický IDEON tím pravým místem.

Pardubice mají výbornou dopravní dostupnost, leží ve středu republiky na důležitém dopravním uzlu mezi Prahou, Brnem, Ostravou a Libercem.

PVV s.r.o., je stabilní pardubická společnost, která přináší již 25 let obyvatelům nejen z pardubického regionu kulturní, společenské vyžití ve výstavním, kongresovém, kulturním a společenském centru IDEON, které zahájilo svoji činnost po první rekonstrukci bývalých městských lázní v roce 1994. Od té doby se zde pořádají na celkové ploše 2 200 m2 koncerty, konference, sympozia, kongresy, semináře, školení, sněmy, mítinky, firemní dny, výstavy, veletrhy, festivaly, technology days, workshopy, firemní večírky, plesy, divadelní představení, soutěže, sportovní akce a další eventy.

budova Ideonu

HLAVNÍ VÝHODY pardubického IDEONu:

Budoucnost:

V současné době připravujeme stavbu kongresového hotelu s kapacitou 156 pokojů.

hotelový komplex ideon hotelový komplex ideon hotelový komplex ideon hotelový komplex ideon